mareska.cz
Email: info@mareska.cz logo mareska.cz Geodetické a kartografické práce, geodeti Most - Ing. Jiří Mareška
Geodetické a kartografické práce, geodeti Most - Ing. Jiří Mareška

Ochrana osobních údajů

Kdo je správce?

Správce osobních údajů na webu www.mareska.cz je Ing. Jiří Mareška, se sídlem J.Hory 1199,434 01 Most, IČ 61340669 (dále jen Správce).

Jak nás můžete kontaktovat?

V případě dotazu použijte prosím tel.: +420 775 633 320 nebo e-mail: mareska@volny.cz

Kdy zpracováváme vaše osobní údaje?

Vaše osobní údaje zpracováváme v případě odeslání kontaktního formuláře ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).

V případě odeslání kontaktního formuláře zpracováváme tyto osobní údaje:

- E-mailovou adresu
- Jméno a příjmení
- Telefon
- Text zprávy

Tyto osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou Správcem zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy nebo diskuse ohledně vzneseného dotazu, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Kdo další může mít přístup k vašim osobním údajům?

Nikdo. Správce nespolupracuje s dalšími subjekty, kteří by mohli mít přístup k vašim osobním údajům.

Jaká jsou vaše práva?

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě nebo diskuse ohledně vzneseného dotazu a bude proveden jen v případě, že zájmy správce nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Prohlášení o používání cookies. K čemu cookies používáme?

Na našem webu používáme tyto cookies:

- Google Analytics – první strany, dlouhodobé. Jsou využity ke generování anonymních statistik o používání webu. Více informací na https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů je pro nás velmi důležitá. V následujícím dokumentu vás seznámíme s tím, jaké osobní údaje zpracováváme, proč je zpracováváme, na jak dlouho a jaká jsou vaše práva.
mareska.cz icon
Poskytovatel služeb v oblasti geodetických prací a kartografie.
+420 476 706 630
+420 775 633 320
+420 777 332 134
mareska@volny.cz
Ing. Jiří Mareška
J.Hory 1199,
434 01 Most
Menu
Poslední novinky
Digitalizace map a plány
Městský úřad Most
Digitalizace map
Městský úřad Litvínov
© 2019 mareska.cz Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv užití obsahu je bez souhlasu provozovatele zakázáno.
Created and designed with love and coffee by Mrazici.com